Ushtria serbe në panik, momenti kur NATO bombardon bazën serbe në Prishtinë (VIDEO)

Në prill të viti 1999 avionët e NATO-s kishin b ombarduar bazën famëkeqe të ushtrisë serbe në Prishtinë, e njohur edhe me emrin “Korpusi i Prishtinës”.

Në prill të viti 1999 avionët e NATO-s kishin b ombarduar bazën famëkeqe të ushtrisë serbe në Prishtinë, e njohur edhe me emrin “Korpusi i Prishtinës”.

Në video shihen ushtarët serbë të cilët i kishte kapur paniku pas b ombardimit të bazës nga NATO.

E gjithë rruga ishte mbushur me tym dhe nga baza dilnin shtëllunga tymi.

Për më shumë shikojeni videon: