Përlotet Milazim Zeka, e thotë edhe arsyen se pse mund të përfundoj në burg

Pyetjeve provokuese në “Festë në T7” u është përgjigjur edhe Milaim Zeka. Ai u pyet se a mendon që ndonjë ditë mund të përfundojë në burg. Nuk ngurroi të thotë po dhe për këtë dha një përgjigje.

Zeka gjatë intervistës në një moment edhe u përlot derisa foli për një ngjarje me një vajzë të vogël.

VIDEO KËTU