Një foto shumë mahnitëse që tregon se sa të vegjël jemi pranë krijesave tjera të Zotit?!

Një foto shumë mahnitëse që tregon se sa të vegjël jemi pranë krijesave tjera të Zotit?!

Ky është një imazh i një trekëndëshi oval të verdhë brenda një grumbullimi të ndriçuar, ky grumbull quhet “Laniakia Cluster” përmban 100,000 galaktika, çdo galaktikë përmban miliarda yje.
Pika e vogël e kuqe është vendi ku ndodhet galaktika jonë “Rruga e Qumështit”, e cila përmban 300 miliardë yje. Një nga këta yje është “Dielli” që na shkëlqen çdo mëngjes.
Ka 10 milion grumbullime në univers si Lanyakia Cluster, që do të thotë se ka miliona dhe ndoshta miliarda grumbullime të tjera!!!
“Për (pasha) qiellin plot rrugë”. Surja Dharijat